Cookies

Hvorfor går bloggerne op i, og hvad de har hængende på væggene?

03-07-2020 12:10 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold

Det er på mode lige for tiden at have en masse flotte ting ting hængende på væggene. Vi ser det overalt på alle medier og specielt på instagram, hvor vi også bliver præsenteret for en masse forskellige brands, som giver os lyst til at bruge en masse penge på plakater og rammer i forskellige størrelser og farver. Men hvad er det egentlig en plakat kan gøre for indretningen i den lejlighed, og hvordan kan du bruge det taktisk uden, at det kommer til at koste dig en hel formue at indrette din lejlighed? Læs med og få et par tips. 

Hvad bruger bloggerne?
Bloggerne bruger altid det, som er på mode. Lige nu er moden sat på pastelfarver i enten blå, grøn eller gul. Det varierer fra lejlighed til lejlighed og stemning til stemning. For enhver person er jo sin egen og har sin egen stil på trods af, hvad der lige er på mode i denne sæson. Posters fra Minida giver dig et kæmpe udvalg, så du kan finde din egen stil og give din lejlighed et frisk pust, som minder om bloggernes. Det hele handler jo om at mixe dit eget med det, som er på mode eller det, som har et tidløst look. Tricket er at få noget til at ligne noget, som har kostet en million, selvom det muligvis bare har kostet 200 kr. Og det samme gør bloggerne, tag ikke fejl. Det duer heller ikke at skifte ud her sæson. Det har ingen råd til, så få sat dig ned og kigget i nogle magasiner. Hvad går igen? Hvad gør ikke? Og hvordan matcher du det til din egen stil?

Hvordan finder du plakaterne?
Der findes jo et hav af steder, som sælger plakater. Ved en enkelt søgning dukker et hav af sider op som fx Minida, og her det gælder om at kunne differentiere mellem, hvilke der er gode, og hvilke der er knap så gode, men igen kommer det an på din stil. Få et øje for, hvad du er helt vild med, og hvor du kan finde det. Hold øje med, når du går på gaden og går forbi butikker, hvad der er inde bag ved vinduerne. For det er tit her man også bliver inspireret. Det er noget helt andet at se noget i virkeligheden end det er at granske nettet.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?