Handelsbetingelser Dans Danmark

Nedenfor kan du læse om stævne- og kursustilmelding og licenskøb på nettet via danseren.dk.

Handel på dette site sker hos:

Dans Danmark (CVR.: 42725684)
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Tlf.: 66185860
E-mail: info@dans-danmark.dk

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK).
Du betaler et administrationsgebyr på kr. 25 pr. tilmelding til Dans Danmark.

Betaling

Følgende betalingsmidler accepteres på sitet: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY og JCB.

              

Vi anvender betalingssystemet QuickPay, der er godkendt af Nets. Køb af ydelser via internettet er serviceret af Nets og derfor sikkert. Alle kort-data sendes krypteret direkte til PBS og lagres af sikkerhedsmæssige grunde ikke hos Dans Danmark.

Fortrolighed

Vi opbevarer dine data sikkert. Du kan ifølge persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger.
Vi registrerer ikke oplysninger ved hjælp af cookies eller logfiler. Læs mere under punktet Persondatapolitik.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret.
Stævne- og kursustilmelding samt licenskøb anses for bindende, når betalingen er gennemført.

Refusion af tilmeldingsgebyr

Tilmeldingen er bindende, og refusion af tilmeldingsgebyr kan kun ske ved direkte henvendelse til arrangøren og ud fra gældende afbestillingsbetingelser.

Aflysning af stævne eller kurser

Hvis et stævne eller kursus aflyses fra arrangørens side, vil tilmeldingsgebyret blive refunderet efter at aflysningen er offentliggjort.

Forbehold

Vi tager forbehold for bl.a. trykfejl, gebyrstørrelser, afgiftsændringer samt aflysninger.

Kvittering

Straks efter du har tilmeldt og betalt online, modtager du en kvittering via e-mail. Kvitteringen indeholder blandt andet et kvitteringsnummer, navn og adresse på betaleren, QuickPay transaktionsnummer samt en oversigt med de tilmeldte stævner, rækker og kategorier.
Kvitteringen er det sidste trin i tilmeldingsprocessen og licenskøbet, og vi anbefaler, at du gemmer den.

Levering

Der er ingen fysisk levering.

Persondatapolitik

Når du benytter Dans Danmarks onlinetilmelding og licenskøb, benyttes dine brugerprofiloplysnnger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne behandle din tilmelding eller licenskøb og for at kunne kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt, f.eks. på grund af aflysninger eller lignende.

Når du har gennemført din tilmelding, får du tilsendt en kvittering på den e-mailadresse, som du har angivet på din brugerprofil. Hvis der opstår spørgsmål efter din tilmelding, vil vi eller arrangøren kontakte dig på de angivne oplysninger. Du har altid mulighed for at afbryde tilmeldingen og licenskøb, hvis du ikke vil aflevere de oplysninger, som vi beder om at få.

Dataansvarlig

Dans Danmark (CVR.: 42725684)
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Tlf.: 66185860
Dorthe Topp Larsen
Email: dtl@dans-danmark.dk

Opbevaring af personlige oplysninger

Vi opbevarer kun navne, adresser og e-mailadresser samt selvfølgelig din tilmelding. Alle oplysninger lagres i vores administrationssystemer, som er beskyttede. Vi benytter ikke de registrerede oplysninger til andet end stævne- og kursustilmelding. Dine oplysninger bliver ikke solgt eller på anden måde videregivet til tredjepart ud over arrangøren, og du bliver ikke kontaktet om andet end den konkrete stævne- og kursustilmelding.