Cookies

Sådan kan du styrke forholdet til din partner og få gnisten tilbage

10-04-2020 09:44 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Langt de fleste ægtepar og kærestepar kommer til et tidspunkt i deres parforhold, hvor den såkaldte “gnist” forsvinder. I starten af et forhold føles det som om, man lever på en lyserød sky - og pludselig forsvinder denne følelse. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. Der kan være mange grunde til, at gnisten forsvinder i første omgang, men der er mindst lige så mange grunde til at gøre sig umage for at genfinde den. Om det handler om skænderier, manglende sexlyst eller noget helt tredje - hvis begge parter er interesseret i at styrke parforholdet, findes der nemlig råd for det. Og nogle af dem har vi samlet her i denne artikel. 

Styrk jeres sexliv
I begyndelsen af de fleste parforhold befinder man sig i en fase, hvor det er svært at holde fingrene fra hinanden. Den lyst kan hurtigt forsvinde, når hverdagen melder sig. Om det er dig selv eller din partner - eller jer begge to - der har mistet sexlysten, er der råd for det. Ved at styrke jeres sexliv, vil I automatisk styrke hele jeres parforhold, fordi sexlivet er så stor og vigtig en del af et sundt og velfungerende parforhold. En måde at pifte sexlivet lidt op på er naturligvis brugen af sexlegetøj i soveværelset. Og her er der et utal af muligheder. Der findes nemlig både sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Det afhænger bare af jeres præferencer og fantasier. På www.AltErTysTys.dk finder I Danmarks ældste sexshop med et stort udvalg af sexlegetøj i alverdens afskygninger, og her kan I i fællesskab gå på opdagelse og finde noget, der passer til jer.

Begynd en ny, fælles hobby
Der findes en lang række af muligheder, når det kommer til hobbyer, man kan lave i fællesskab. I kan udforske alt lige fra styrketræning og løbetræning over svømning til fotografi og klatring - eller endnu bedre: Dans. Dans kan være grænseoverskridende for mange par, men ikke desto mindre er det en hobby, hvor man kommer til at røre hinanden på helt nye måder, og som kan være med til at styrke jeres parforhold og gøre jer endnu tættere på en helt ny måde. Så få meldt jer til en eller anden form for par-dans, så I kan udfordre hinanden på både fysik og nærkontakt.

Forkæl jer selv og hinanden
Det er ingen hemmelighed, at man godt kan glemme at forkæle sig selv og sit parforhold i hverdagene, når man er godt i gang med sine dagligdagsrutiner. Og når “gnisten” er væk, har man ikke samme fokus på at nyde sin partner og sætte tid af til at forkæle hinanden. Men måske det er løsningen. Det gælder nemlig om at sætte tid af til netop dette. For eksempel ved at sætte en weekend af til en forlænget weekend i en storby eller et spaophold bare for jer to.

Hvis der ikke er tid i kalenderen til at sætte en hel weekend af, kan noget så simpelt som at tage på date også gøre en stor forskel. Det kunne være en tur i biografen, ud at spise eller filmaften uden børnene - én gang om ugen eller måneden.


 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?