Cookies

Sådan restituerer du bedst efter en hård dansetræning

08-01-2020 15:08 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Der er mange, der har en fritidsinteresse, og er du en af dem, så kan du stensikkert genkende, at der ofte bliver lagt meget tid i interessen. Måske begynder man at træne på et højere plan, eller måske har man et ønske om at få trænet mere. Træner du meget, og bliver du hele tiden en bedre danser, så er det samtidigt vigtigt, at du restituerer og slapper af, så du kan komme tilbage på gulvet i topform hver gang. Er du i tvivl om, hvordan din krop får de bedste forudsætninger for at kunne restituere, så kan du få gode råd til netop det her. 

Det er vigtigt, at du lytter til din krop
Når man træner meget, vil kroppen også blive øm og brugt. Med tiden får man mere blod på tanden, hvorfor man kan have en tendens til at presse kroppen ud i situationer, den ikke har godt af. Er det noget, du gerne vil undgå, så du ikke får skader eller gener, som holder dig væk fra træningen i en længere periode, så er det vigtigt, at du lytter til din krop. Du skal ikke tvinge dig af sted til træning, hvis du har svært ved at gå grundet ømme muskler, og det er vigtigt, at du sørger for at give din krop ro, når den skal have ro. 

Har du svært ved at sidde stille, kan du med fordel distrahere din krop og dine tanker 
Der er mange, der har svært ved at sidde stille, og bliver du rastløs efter et par timer foran fjernsynet, så kan det være en god idé at finde en måde, hvorpå du kan distrahere dig selv. Eksempelvis er der mange, der benytter onlinespil til netop det formål. Bliv klogere med en bethard bonuskode 2020 via linket og sørg for at slappe af når det er nødvendigt.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?