Cookies

Mister du pusten, når du danser? Sådan kommer du i bedre form

18-12-2019 13:30 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Dans er en sjov og hyggelige måde at få sin motion på, men det er også en hård træningsform, som kræver, at man er i temmelig god form. Det kan da også føles frustrerende, hvis man bliver nødt til at stoppe sin partner midt i dansen, fordi man er blevet for forpustet til at fortsætte med at danse. 

Når man går til dans og samtidig også har en hverdag, som skal fungere, så kan det være svært at finde tiden til at presse en tur i fitnesscenteret ind i tidsplanen. Der findes heldigvis en måde, hvorpå du kan få fitnesscenteret hjem til dig selv, så du kan træne uden at bruge tid på at køre til og fra træningen. Herunder får du 3 tips til, hvordan du kan forbedre din kondition derhjemme. 

1.Anskaf dig en motionscykel  
En god konditionstræning, som får dig i bedre form, er cykling. Men når det regner og blæser, så kan det være svært at finde motivationen til en cykeltur. Derfor er det oplagt at købe en motionscykel til hjemmet, så du kan få trænet konditionen indenfor i varmen. 
Der findes en lang række forskellige modeller af motionscykler, så det er op til dig at finde lige netop den model, som passer til dig og dine ambitioner. Hvis dette er noget for dig, så kan du læse om de bedste modeller af motionscykler her.  
2.Udvid dit hjemme-fitnesscenter med en crosstrainer
Hvis motionscyklen ikke er noget for dig, eller hvis du blot ønsker at tilføje endnu en maskine til dit hjemme-fitnesscenter, så er en crosstrainer en god maskine til at forbedre konditionen med. En crosstrainer træner nemlig mere en blot dine benmuskler, så du dermed opnår en bedre variation i din træning. 
Når du træner flere muskler på en gang, så får du også hurtigere pulsen op, hvilket er nødvendigt for at komme i bedre form. Crosstraineren er dermed også et optimalt træningsredskab, hvis man ønsker at tabe sig. Hvis du tror, at denne maskine er den rette for dig, så kan du læse mere om crosstraineren her.
3.Find træningsvideoer på nettet 
Hvis du mangler inspiration til hvilke træningsformer og øvelser, du kan bruge til at komme i bedre form, så kan du finde træningsvideoer på nettet. Du kan finde alt fra yoga til træning med redskaber, så ligegyldig hvilken træningsform du har lyst til at prøve, så kan du sikkert finde en video, som du kan bruge på nettet. 
Træningsvideoerne har også den fordel, at de ofte ikke tager meget mere end 15 – 30 minutter. Dermed er det ofte muligt at klemme en træningssession ind i løbet af dagen, hvilket gør det nemmere at få trænet så meget, som man nu har brug for.
Der findes altså flere måder, hvorpå du kan forbedre din kondition, uden at du behøver at finde store mængder af ekstra tid eller endda forlade dit hjem. Dermed har du stadig masser af tid til at danse, samtidig med at du ikke længere behøver at stoppe for at få pusten hele tiden.    
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?