Cookies

Indret dit eget øvelokale

04-07-2019 11:05 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Er du blandt dem, som godt kunne tåle et par ekstra øvetimer til dans? Og har du begrænset adgang til øvelokaler? Så overvej om du kan indrette dit eget øvelokale hjemme, og øv lige så meget og så ofte som du orker. 

Har du plads?
Det er nok rimelig hurtigt at svare på. I virkeligheden er det bare et spørgsmål om hvorvidt du har en garage eller ekstra værelse som kan bruges, eller om du har møbler, som nemt kan skubbes til side. 
Måske har du lidt ekstra guldplads i stuen eller soveværelset? 

Har du en partner?
Det kan være svært at sikre sig, at du tager trinnene korrekt hvis du ikke har en partner at øve med. Det bedste ville være, at din dansepartner var din ægtefælle, da det giver ekstra incitament til at indrette et øveområde, hvis det kunne komme jer begge til gavn. 
Og tænk hvor mange sjove timer I kunne dele mens i øver. Det er da om noget med til at holde gnisten i forholdet i live. 

Har du musik?
Synger dit Hi-Fi anlæg på sidste vers? Høhø. Billige lån gør det muligt at skifte anlægget ud hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at øve. Og så er musik jo fantastisk i andre sammenhænge også. 
Overvej noget så simpelt, som en lille bluetooth højtaler, du kan sende musik til via mobilen. Det er nemt og bekvemt, og fylder ikke alverden. 

Har du TV?
Hvad dælen skal du bruge et tv til? Fordi ofte kan det være hjælpsomt at se optagelser af den rutine du skal øve, både optagelser af dig selv, så du kan se hvad du gør galt. Men også optagelser hvor hvert element bliver gennemgået, trin for trin. Det bryder træningen ned i mindre bidder, som er nemmere at lære. 
Sæt i gang.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?