Cookies

Hvad drømmer du om?

10-01-2019 10:40 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Ligegyldigt hvad du drømmer om, kan Tjek-laan.dk hjælpe dig med at finde lån, som kan finansere dine drømme. Tjeklån er en online sammenligningsside, som har samlet de bedste og billigste lån til dig. Ud for alle lånene kan du se deres lånebeløb og hvor lang tilbagebetalingstiden, renten og svartiden er. For eksempel kan du med kundernes favoritlån Bank Norwegian, låne fra 5.000 - 400.000 kr. Du kan vælge en tilbagebetalingsperiode fra 12 - 180 måneder og renten ligger fra 8,99%. Svartiden er markeret som “straks” hvilket betyder, at du får svar på din ansøgning indenfor meget kort tid. Du vil derefter få udbetalt pengene indenfor et par hverdage. Hvis vi lige vender tilbage til dine drømme - det er meget forskelligt hvad folk vælger at låne penge til. Nogle drømmer om en ferie sydpå, mens andre vil have en ny bil. Helt andre tager et kviklån for at finansiere nogle uforudsete udgifter. Men hvad med dig? Måske har du brug for nye dansesko? Det er helt op til dig, hvad du vælger at bruge dine penge på! 

Hvorfor vælge et online lån? 
Hvis du står med valget mellem et traditionelt banklån og et online lån, er der mange overvejelser du skal gøre dig. Hvis du låner i banken, er der en del krav du skal leve op til. Du skal kunne stille sikkerhed i for eksempel dit hus. Du skal også kunne bevise at du har en sund økonomi for at få lån til en nogenlunde favorabel rente. Det betyder, at de kunder som oftest får mest ud af et banklån er bankernes virkelig gode kunder. Det har gjort at mange mennesker er begyndt at se mod lån på nettet. Et online lån er anderledes - selvom de oftest kan være dyrere end banklån, er der utrolig mange fordele som bankerne ikke kan hamle op med. Du vil ikke blive spurgt, hvad du ønsker at bruge pengene til og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed. Tjeklån hjælper dig med at få overblik over de forskellige lån - du kan bruge søgefunktionen på siden ved at indtaste dit ønskede lånebeløb og trykke søg. Så får du vist de billigste lån nemt og hurtigt. 

Sådan får du et online lån
Når du vil have et online lån er der nogle få ting du skal leve op til. Du skal være over 18 år gammel for at tage et lån, og mange finansieringsselskaber kræver at du er over 21 eller 23. Mange lån kræver, at du ikke er registreret i RKI eller debitor registret. Hvis du er, skal du betale dine kreditorer tilbage, før du tager et nyt lån. Hvis du har en stabil økonomi og en fast indkomst, øger du dine chancer for at få et lån. Og hvis du har fællesøkonomi med din partner, vil dine chancer forøges endnu mere. Du skal have NemID, for de allerfleste låneaftaler skal underskrives elektronisk. NemID benyttes fordi du dermed både kan bekræfte din identitet og skrive under elektronisk, på samme tid. 

Gode råd før du ansøger
Før du vælger at kaste dig ud i ansøgningsprocessen, er der et par ting du bør overveje. Der findes nogle retningslinjer, som gør at du kan få mere afklaring. Det er selvfølgelig vigtigt, at du kun låner penge, som du ved, at du er i stand til at afdrage på hver måned. En god idé er at lægge et personligt budget. Hvis du trækker dine udgifter fra dine indtægter får du din månedlige disponible indkomst. Af dette beløb betaler du hver måned af på lånet. Når du ønsker at optage et lån, er det en god idé at bestemme dig for, hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage over. Hvis du vælger et lån med lang løbetid, får du lave månedlige gebyrer, men dit lån vil tage lang tid at betale tilbage. Du kan omvendt vælge et lån med kort løbetid og høje månedlige gebyrer. Så kan du hurtigt blive gældfri. Valget er dit! 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?