Cookies

Imponér din dansepartner med en ny og farvestrålende kjole

01-01-2019 13:39 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Det bliver mere og mere populært at gå til folkedans. På holdene kan man finde danskere i alle aldre og køn, og dette kan være med til at styrke motivationen yderligere, hvis man ved, at der kommer mange på holdet. At danske folkedans er med til at styrke det gode humør, hvis man har haft en dårlig dag, mens det også er god motion for kroppen og sindet. Folkedansk kan også danses på alle niveauer, og derfor findes der både hold for nybegyndere og øvede. Det sværeste for nogen kan være at finde den rette dansepartner, da det er vigtigt, at man er nogenlunde lige høje. Har du fundet din dansepartner, og ønsker du blot at imponere ham, så skal du læse med herunder. 

Dans bliver kun sjovere i farvestrålende tøj 
Dans er sjovt i sig selv, men farvestrålende tøj kan dog gøre det endnu sjovere. De fleste kan nikke genkendende til den gode følelse, man får, når man ifører sig et nyt sæt tøj, og det er den samme følelse, man kan få, når man træder ind i øvelokalet i en ny og farvestrålende kjole. Ikke nok med at den vil tiltrække opmærksomhed – den vil også sikre, at din partner bliver imponeret, så i bliver det gladeste og bedste dansepar på dansegulvet. 

Shop løs på nettet
Hvis du har en travl hverdag, hvor der kun lige er tid til en dansetime om ugen, så kan det at skulle finde nyt dansetøj hurtigt blive en uoverskuelig opgave. I dag har du dog muligheden for at finde et stort udvalg af dansetøj på nettet, og du kan derfor shoppe løs, når det passer ind i din kalender. Du er derfor hverken afhængig af åbningstider, transport eller noget helt tredje, når du skal finde din nye kjole. Du kan også låne til kjolen på nettet, så du kan få en endnu smukkere kjole.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?