Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Tilmelding til event

(Ændring af dine tilmeldinger foregår på præcis samme måde som nedenstående. Her vælger du blot den event, som du ønsker at redigere og redigerer denne og trykker Gem)

1. Find events


Først finder du den event, du ønsker at tilmelde dig.

Du vil altid på forsiden kunne se en liste af de aktuelle events, der er relevante for dig.
Turneringsoversigten for den enkelte afdeling kan du også finde ved at gå ind under afdelingen i din forening på Danseren og klikke på menupunktet ”Kalender”:Turneringslisten (kalenderen) ser således ud:• Hold musen hen over titlen for at se hele titlen på turneringen.
• Klik på ikonet ”” eller titlen for at tilmelde dig.
• Klik på ikonet ”” for at se hvem der allerede har tilmeldt sig.
• Klik på fanebladet ”Liste” for at se turneringerne i en listeform i stedet for i en kalender.

Obs! Hvis du ikke ser nogen events eller ikke kan tilmelde dig til de events der er på listen/i kalenderen, er det enten fordi der ikke findes nogle aktuelle events, der er relevante for dig, eller fordi du ikke er oprettet under din afdeling. Hvis det sidste er tilfældet kan det sandsynligvis klares ved, at du på din profil angiver din fødselsdag. Gruppering i årgange i din forening foregår typisk helt automatisk ud fra medlemmernes fødselsdag. Ellers skal du kontakte en af de administratorer, der står for events i din forening.

2. Tilmeld event


Klik på ikonet til venstre ud for den event, du ønsker at tilmelde dig (på ovenstående billede af eventlisten).

Herefter kommer eventen frem.Hvis du er administrator for den gruppe eventen ligger under, har du mulighed for at tilmelde de øvrige gruppemedlemmer på deres vegne.

Afslut med at trykke "Tilmeld". Du er nu tilmeldt til eventen.Dans-danmark.dk