Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Kom Godt Igang

1. Opret Bruger

For at komme igang med Danseren skal du først oprette en bruger. På forsiden indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.Til sidst trykkes der på knappen Tilmeld.


2. Aktiveringsmail

En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse, og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger, skal du klikke på dette link.Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser.


3. Angiv adgangskode

Når du følger linket vil du komme ind på Danseren, hvor du bliver bedt om at indtaste din ønskede adgangskode.Når adgangskoden er indtastet, og gemt, vil din profil side blive vist.I menuen til venstre har du nu mulighed for enten at oprette en ny forening, eller søge efter en forening at blive medlem af.


4. Opret forening

Hvis du ikke ønsker at oprette en ny forening, men blive medlem af en allerede eksisterende, spring da videre til punkt 5.

Når du opretter en forening skal du indtaste informationer og evt. en kort præsentation af din forening.
Indstillinger: Her kan du vælge forskellige indstillinger for din forening, fx om den skal være tilgængelig på hele nettet (fx i Google søgning).
Kontaktpersoner: Her tilføjer du den eller de kontaktpersoner din forening skal have.
Administratorer: Her tilføjer du den eller de administratorer din forening skal have. Du er selv automatisk administrator.
5. Søg forening

Når du søger efter en forening har du mulighed for at filtrere på land, navn og type. Når du har indtastet dine søgekriterier, trykkes der Søg og der vil så blive genereret en liste over foreninger.
Du kan her vælge en forening fra listen, og ansøge om medlemskab, eller blot læse nærmere info om denne forening.Hvis denne forening har et åbent medlemskab, vil du blive optaget som medlem med det samme. Hvis ikke, skal en administrator for denne forening godkende din ansøgning først.


6. Yderligere vejledninger

Du kan finde vejledninger til Danseren øvrige funktioner og detaljerede vejledninger til ovenstående på følgende side:

Gå til Danseren brugervejledningerDans-danmark.dk