Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Kan man møde en partner til folkedans?

15-09-2021 14:04 |  Folkedanseren |  CMS Admin
I dag er meget af dating-livet flyttet digitalt. Det kan gøre det nemt og smart at finde en partner – men ikke altid sjovt eller romantisk. Derfor er det nærliggende at spørge, om man kan finde en partner til folkedans? Læs med og få svaret her!

Den traditionelle folkedans har et element af noget romantisk over sig. De gamle dragter leder tankerne hen på andre tider, hvor også kærligheden var anderledes. Man bliver henført til en tidsalder, der går langt forud for diverse dating-apps og –hjemmesider.

I dag er der nok ikke mange, som ville satse på at møde en partner til folkedans eller i foreningslivet. Men måske er det netop i disse sammenhænge, at den romantiske historie kan opstå? For mange vil det være værd at overveje!

Dans og dating går hånd i hånd
Det har altid været populært at gå ud at danse med en date. Hvor man før i tiden gik til baller, kan man i dag opsøge barer og klubber, som har dans på programmet. Der er nemlig noget med dansen, som fører os tættere sammen – bogstavelig talt.

Dansen giver os mulighed for at komme ned i kroppen og bruge vores sanser. Det er tiltrængt for mange danskere, for de fleste af os tilbringer hverdagene med at sidde foran en computerskærm. Som regel er det strategiske opgaver, som skal løses ved tankens kraft, og mange af os er altså i underskud af det fysiske nærvær.

Dans med en date giver imidlertid et dejligt skud kropskontakt. Her kan man lære hinanden at kende på en sjov og legende måde, der snarere handler om sanselighed end rationale. Det gælder også for folkedans, og derfor må det siges at være et oplagt sted at møde en potentiel partner.

Det gamle og det nye i skøn forening
Man kan naturligvis også kombinere de gamle dating-vaner med de nye. Således kan man gå online og finde et match, som man kunne tænke sig at introducere til folkedansen. På den måde bidrager man til foreningslivet, samtidig med at man får en dejlig, dansende date.

Folkedansen er fuld af historie, og derfor udgør den også et godt samtaleemne. Det er en stor fordel, for så løber man ikke tør for stof at tale om. Har man selv danset den folkelige dans i en længere periode, kan man sikkert byde ind med både interessante og underholdende facts.

I dag er der mange, der benytter sig af Scor, når der skal findes en date, for her kan man nemlig finde noget for enhver smag. Der findes også et hav af dating-apps, som alle har unikke funktioner, der passer til forskellige behov.

Derfor skal du først og fremmest finde ud af, hvad du søger. Der findes helt sikkert en platform, der matcher dit ønske, uanset om du søger ældre kvinde, yngre mænd eller noget helt tredje. Og så er det sådan set bare at lade dansen begynde! 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>Dans-danmark.dk