Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Få tilskud til tandprotese her

15-10-2020 14:13 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Det er vigtigt at holde kroppen i gang for at sikre, at man er sund og rask. Dans kan sikre, at man er i en god kondition, som kan nedsætte risikoen for diverse livsstilssygdomme. Dans kan dog ikke medvirke til at sikre sunde tænder, og i sjældne tilfælde kan dans og uheld og være grund til, at man kommer til skade med sine tænder. 

Når man havner i en situation, hvor man har eller får tandproblemer, er det vigtigt, at man reagerer hurtigt. Venter man, kan man risikere at gøre skaden værre, end den i forvejen er, hvorfor det kan gøre behandlingen værre og dyrere. 

At få en ny tandprotese behøver dog ikke at være en dyr fornøjelse. Faktisk har du i dag muligheden for at få tilskud til tandprotese og derved få en billig tandprotese. F.eks. har du muligheden for at få tilskud fra det offentlige, som oftest også kan gøre, at din behandling bliver billigere. Står du i en situation, hvor du har brug for hjælp til at få tilskud til tandprotese, så kan du blive meget klogere på det via linket. Der er mange, der allerede har gjort gavn af tilskud til tandproteser, og du kan med fordel derfor også søge om det. 

Du kan få tilskud lige gyldigt din alder
Man har kun ét tandsæt, som skal holde hele livet, og det er derfor væsentligt, at man passer godt på det. Det er f.eks. vigtigt, at man børster sine tænder morgen og aften, mens det også kan være en stor fordel at få tjekket sine tænder regelmæssigt hos en tandlæge. Dog kan det være svært at forebygge situationer, hvor man har brug for en tandprotese. Lige gyldigt alder har du muligheden for at få tilskud til tandprotese, hvilket betyder, at pensionister også kan få tilskud til tandproteser. Du behøver derfor ikke at frygte, at du skal betale fuld pris, hvis du får brug for en tandprotese lige gyldigt din alder. Sørg for at sætte gang i processen hurtigt så du hurtigt kan komme på den anden side. 

Tandprotese – hvilken type har jeg brug for?
Der findes både delprotese og helprotese, og hvilken type du har brug for, hjælper din tandlæge dig med at finde ud af. Vælger du at kontakte klinikken, som er linket til ovenfor, kan du være 100 % sikker på, at du havner i trygge og kompetente hænder, som guider dig igennem hele din behandling fra start til slut. Har du spørgsmål, har du naturligvis muligheden for at få svar, og er der andet praktisk, du skal have styr på, står de også klar med en hjælpende hånd i så vidt muligt omfang. Med tilskud til tandprotese har du de bedste muligheder for at få et fuldt smil tilbage og for at få en god og sikker behandling, som du også vil være tilfredse med i mange år fremover. En tandprotese kan nemlig holde i mange år, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at der igen snart er noget, der skal laves.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>Dans-danmark.dk