Denne side er ikke egnet til visning på en smartphone.
Det anbefales at bruge en computer med en større skærm.

Danser du meget, og trænger kroppen til ro? Sådan restituerer du bedst

10-07-2020 16:53 |  Folkedanseren |  CMS Admin
Der er mange, som danser som deres hobby, og det er en god måde at holde kroppen i gang på. Dans træner hele kroppen – både rent styrkemæssigt men også smidighedsmæssigt. Når man træner meget, lige gyldigt hvilken træning det er, er det vigtigt, at man også sørger for, at krop-pen får ro, og hvordan din krop restituerer bedst kan du blive meget klogere på i denne spon-soreret artikel.

Overvej at investere i en ny seng 
Man bruger meget af sit liv i sin seng, og derfor bliver den med tiden også brugt og slidt. Det kan betyde, at man sover ringere, end man burde, og derfor kan det være, at du skal på udkig efter den bedste elevationsseng. Når man sover ordentligt om natten, så restituerer din krop og dit hoved også bedre, hvilket er en stor fordel, hvis man også træner meget. Vælger du at inve-stere i en ny seng, er det også en fordel at investere i en elevationsseng, hvis du eksempelvis læser i sengen, eller hvis du af og til har brug for at køre enten hovedet eller benene højere op.

Sørg for at drikke en masse vand og gå nogle ture 
Generelt er det vigtigt at holde kroppen hydreret, og det betyder, at man skal drikke meget væ-ske i løbet af dagen. Det er dog langt fra alle, der sørger for at drikke nok vand, og det kan have betydning på mange ting. Udover at drikke nok vand skal du også sørge for at holde kroppen i gang i form af enten cykel- eller gåture. Selvom kroppen skal hvile, er det en god idé at holde kroppen i gang med motionstyper, som ikke presser kroppen. Eksempelvis kan du sætte en god lydbog på, eller måske kan du finde en gammel playliste. Der er mange muligheder.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>Dans-danmark.dk