Cookies

Derfor kan dymo-labels være praktiske i danseklubben

19-06-2020 12:55 |  Folkedanseren |  CMS Admin
I sportsklubber, fritidsklubber og lignende kan det tit være nyttigt med labels og etiketter. Dette gælder både i omklædningsrummet og garderoben, hvor der måske skal være navneskilte på skabene. 

Men det kan også være smart på klubbens kontor, hvor mapper og opbevaringskasser gerne må have en label, så man ved, hvad de indeholder. Hvis du gerne vil have mulighed for at lave gode labels hurtigt og effektivt, kan dymo være den optimale løsning.

Det er ganske simpelt
Hvis du synes, at dymo-labels lyder som en optimal løsning for din danseklub eller et hvilket som helst andet sted, vil det nok glæde dig, at det er super simpelt at lave disse etiketter. Det eneste, du skal bruge, er nemlig en dymo-printer samt noget tape, der passer til den. Hvis bare du har disse ting, vil du være klar til at udskrive labels, navneskilte og etiketter.

Hvilken dymo-printer skal jeg vælge?
Der findes flere forskellige former for dymo-printere og -maskiner, og det vil være helt forskelligt fra person til person, hvilke der vil være optimale. Du kan nemlig både finde printere til professionel brug og til fritidsbrug. Hvis du har planer om at udskrive labels på daglig basis, vil det tit være smart at gå efter en professionel dymo-printer, hvorimod du kan nøjes med en mere hobbyegnet variant, hvis dit behov ikke er stort. 
Labelmaskinerne fås i flere forskellige prisklasser, så du kan sagtens finde en billig model, hvis du gerne bare vil afprøve det og finde ud af, om det er noget for dig.

Find den optimale tape
Når du skal vælge tape til din dymo-printer, er det alfa og omega at finde én, der passer til netop din labelmaskine. Derudover kan du tage stilling til bredden på tapen samt farven, så dine labels kan blive lige, som du vil have dem. 
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?