Cookies

Få råd til din hobby

11-06-2020 12:32 |  Folkedanseren |  CMS Admin
”Annoncørbetalt indhold”
Uanset om du er teenager eller et stykke op i alderen, kan det være en god ide at have en eller flere fritidsinteresser. En fritidsinteresse eller en hobby giver dig et pusterum fra hverdagens stress og jag, og det er med til at give dig følelsen af at gøre noget for dig selv.

Fritidsinteresser findes i mange udgaver, så uanset om du er til den stillesiddende eller adrenalinpumpende aktivitet, og om du foretrækker at være alene eller en del af en gruppe, er det er vigtigt, at du vælger den type, der passer til din hverdag og behov for aktivitet og social interaktion. 
Hvis du har fundet en hobby, som gør dig glad og giver dig energi, skal du holde fast i den. Gør den til en fast og integreret del af din uge, og se medlemskabet som en fast månedlig udgift på niveau med din husleje. 

Bliv medlem af en klub eller forening
Klubber og foreninger er en stor del af det danske samfund. At være medlem af en forening eller en klub betyder at man skaber noget sammen med andre, og at man har et fællesskab, der arbejder med og for en særlig fælles interesse - denne kan være alt fra politik til sport. 
Man skal være opmærksom på, at et medlemskab i en klub eller forening både medfører rettigheder og pligter. I nogle klubber kræves der både kontingent og ofte også en stor villighed til at arbejde frivilligt, men til gengæld får man et godt sammenhold, en følelse af at skabe noget sammen med andre, og ikke mindst en god mulighed for at dyrke sin hobby. 

Kontingent 
Uanset om du går til folkedans, spiller håndbold eller laver keramik, er det et faktum, at du skal betale et beløb, for at kunne benytte faciliteter, få undervisning eller træning. Dette beløb kaldes kontingent, og betyder ganske enkelt at man betaler et medlemsbidrag, sådan at klubben eller foreningen kan betale for undervisere, bookning af lokaler eller måske træningstøj. Med andre ord bidrager medlemmers kontingent til at holde klubben kørende. Kontingentets størrelse afhænger naturligvis af fritidsaktiviteten, og der kan derfor være stor forskel på, hvor meget man skal betale, for at være medlem. 
Hvis du har svært ved at betale dit kontingent en måned, kan du overveje at tage et sms lån, så du kan bevare din sunde fritidsinteresse. Men sørg for, at dette ikke bliver en vane, da din hobby således vil blive en dyr fornøjelse på sigt.  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?