Cookies

Foxtrot, vals og hip hop med mulighed for bonus

26-02-2020 09:31 |  Folkedanseren |  CMS Admin
15 sæsoner. Over 1 million seere. Fredag efter fredag. År efter år. Ung som gammel. Vild Med Dans har for alvor fået vores øjne op for sportsdans. Og fået vores hjerter til at banke i takt med de kendisser, der er trådt ud i dansegulvets rampelys. Uanset om det var de klassiske standarddanse som vals, tango, slowfox eller quickstep. Eller de mere temperamentsfulde danse som samba, cha-cha-cha eller pasodoble. Uanset rytme og tak heppede hele Danmark. Og håbede. Alle med hver vores favorit. Sæson efter sæson. 

Få pulsen om med masser af dans 
Men det er ikke udelukkende hjemme i sofaen, at sportsdans kan være med til at få pulsen op. Det er langt fra kun deltagerne i Vild Med Dans, der kan skabe spænding og nervepirrende underholdning. Hvem går videre? Hvem ryger ud? Et er at gætte og måske stemme via sms derhjemme i sofaen. Men hvorfor ikke tage skridtet videre og spille på det? Der er flere forskellige steder online, hvor der er rig lejlighed til at spille på både Vild Med Dans og andre sportsdanskonkurrencer. I såvel ind- som udland. Og uanset erfaring eller økonomi.

Øg mulighederne med betting bonus
Og vil du have lidt ekstra gode chancer for at vinde, er der gode muligheder for at få en såkaldt bookmaker bonus flere steder på nettet. Også kaldet betting bonus. Det gælder bare om at vide, hvor man skal lede efter dem. Den giver ikke nødvendigvis vindergaranti, men gør det altså lidt sjovere at spille. Men hvad er en betting bonus egentlig for en størrelse? Kort fortalt er det en kode du modtager, som kan være med til at give dig nye muligheder og ekstra fordele som ny spiller. Oftest udløser de en eller anden form for bonus. Det kan være en velkomst- eller indbetalingsbonus, som du kan bruge på det site du har fået den fra. 

Brug sin betting bonus med omtanke 
Som udgangspunkt kan en betting bonus bestå af flere forskellige former for bonus, når du spiller online. Det afhænger helt og holdent af, hvilket bettingselskab du benytter dig af. Bag begrebet betting bonus gemmer sig varianter som: Free bets, velkomstbonus, indbetalingsbonus, gratis spin m.m. Men fælles for dem alle er, at de giver nogle særlige fordele, når du vælger at spille online. Om det er på sportsdans, fodbold eller noget helt tredje er ikke så afgørende. Skulle du være så heldig at få en betting bonus, så gælder det om at bruge den fornuftigt. Der er flere forskellige måder at gøre det på. Det er en oplagt måde, at få lov til at eksperimentere og finde ud af om sitet eller spillet er noget for dig. Det koster jo ikke noget! 

Spil uden en krone på lommen
Der er som nævnt flere forskellig betting bonusser. Men hvilken er bedst? Som udgangspunkt er det velkomstbonussen. Her behøver du blot at oprette dig på sitet – så får du en bonus som betyder at du kan gå i gang med det samme. Uden at have penge op af lommen. Så kan du prøve det af, og efterfølgende vælge, om du vil forsætter og dermed også betale for det. God fornøjelse! 
  
Vidste du at...Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 


Delete item?