Instruktøruddannelsen

Folkedans Danmarks instruktøruddannelse er for dig, som gerne vil uddannes i at undervise i folkedans. Det er en forudsætning, at du har erfaring som danser og er bekendt med de almindelige ”grundtrin” i dansen. 
Vi vil arbejde med danseforståelse, forberedelse til det at undervise, undervisningsteknikker, samspillet mellem dans og musik, udstråling – det at ”være på”. Undervisningsopgaverne vil tage udgangspunkt i den enkelte kursists erfaring som danser / spændende valgfag, lærerig tringennemgang, fantastisk samvær med andre kursister, samt en masse uovertruffen dans og hygge med de øvrige deltagere på Bjerringbro.

Gå ikke glip af en spændende uge fyldt med dans, musik og glade mennesker.
Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøruddannelsen

FolkCollege

Spillemandskredsen og Folkedans Danmark fortsætter succesen med FolkCollege. I år med Henrik Larsen som danseinstruktør.

Det er et kursus med fokus på Folk, Fællesskab og Fordybelse. Det er for alle unge mellem 16 og 25 år, der enten spiller, danser eller gør begge dele. Der er masser af spændende moduler for unge med rytmik og dans, samt faglig fordybelse i dansen. Der vil være timer, hvor dansere og spillefolk er sammen om et emne, en opgave eller et projekt. Der er mulighed for at deltage i valgfagsmoduler såsom egendans.

Læs mere og tilmeld dig her: FolkCollege

Dansekursus i Bjerringbro

I år er det Per Jensen der underviser på dansekurset, til tringennemgang, rytmik m.m.

Er du vild med at danse og vil du gerne være med til at hjælpe vores kommende danseinstruktører på vej, så er dansekurset lige noget for dig. Du får som danser lejlighed til at følge holdene på instruktøruddannelsen og til at følge den fælles tringennemgang og spændende valgfag.
Når instruktøraspiranterne har teoriundervisning har dansekurset sin egen instruktør og spillemand og sit helt eget program. Dette vil naturligvis indeholde en masse gode og udfordrende danse.

Læs mere og tilmeld dig her: Dansekurset

Instruktøraspirantkurset

Igen i år udbydes et aspirantkursus for dig der går og gemmer på en danseinstruktør i maven. Eller dig der allerede har prøvet at undervise i nogle danse og er nysgerrig efter at prøve mere. I så fald er aspirantkurset lige noget for dig!

Der åbner sig en helt ny verden.

Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøraspirantkurset

Masterclass – et inspirationskurus for instruktører

Dette hold er overbygningen på instruktøruddannelsen. Kurset er for erfarne instruktører, der ønsker inspiration og dygtige instruktører, som gerne vil udvikle sig. Kurset bliver på et højt niveau, så der forventes, at deltagerne kan alle trin og har flere års erfaring i at undervise. 

Læs mere og tilmeld dig her: Masterclass