Folkedans Danmark præsenterer her en bred vifte at forskellige spændende kurser, med tilbud indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper.


Kursustilbuddene spænder over:
  • Kurser for dansere
  • Dommerkursus
  • Andre kurser: Højskolekurser, dansekurser, træf og andre gode tilbud specielt til seniorfolkedansere.
Du kan læse mere om kursusindhold på de enkelte sider. Skulle du have spørgsmål i forbindelse med kurserne, er du altid velkommen til at henvende dig til Folkedans Danmarks sekretariat eller den relevante kursusleder. 

Udover vores uddannelser, tilbyder vi også en række kurser.
Du kan læse om vores kurser her.

Dansekursus i Bjerringbro

I år er det Per Jensen der underviser på dansekurset, til tringennemgang, rytmik m.m.

Er du vild med at danse og vil du gerne være med til at hjælpe vores kommende danseinstruktører på vej, så er dansekurset lige noget for dig. Du får som danser lejlighed til at følge holdene på instruktøruddannelsen og til at følge den fælles tringennemgang og spændende valgfag.
Når instruktøraspiranterne har teoriundervisning har dansekurset sin egen instruktør og spillemand og sit helt eget program. Dette vil naturligvis indeholde en masse gode og udfordrende danse.

Læs mere og tilmeld dig her: Dansekurset

FolkCollege

Spillemandskredsen og Folkedans Danmark fortsætter succesen med FolkCollege. I år med Henrik Larsen som danseinstruktør.

Det er et kursus med fokus på Folk, Fællesskab og Fordybelse. Det er for alle unge mellem 16 og 25 år, der enten spiller, danser eller gør begge dele. Der er masser af spændende moduler for unge med rytmik og dans, samt faglig fordybelse i dansen. Der vil være timer, hvor dansere og spillefolk er sammen om et emne, en opgave eller et projekt. Der er mulighed for at deltage i valgfagsmoduler såsom egendans.

Læs mere og tilmeld dig her: FolkCollege

Instruktøraspirantkurset

Igen i år udbydes et aspirantkursus for dig der går og gemmer på en danseinstruktør i maven. Eller dig der allerede har prøvet at undervise i nogle danse og er nysgerrig efter at prøve mere. I så fald er aspirantkurset lige noget for dig!

Der åbner sig en helt ny verden.

Læs mere og tilmeld dig her: Instruktøraspirantkurset