NYHEDER MIDTJYLLAND


Velkommen til Folkedans Danmark - Region Midtjylland


Her vil du, uanset om du er uerfaren eller "gammel" folkedanser, kunne finde en forening, der med glæde tager imod nye dansere. Under "Foreninger", er helt sikkert en forening i nærheden af din bopæl.

Under "aktiviteter" er der information fra Region og Foreninger.

Ret til ændringer forbeholdes og indtastnings-fejlHolstebro Folkedanserforening den 6. april 2020 

Sommerstævne 2020 i Holstebro den 5. - 7. juni aflyses. 

Pga. forholdsreglerne omkring corona smitte og fordi Holstebro Festuge 2020 er aflyst har vi bestemt, at sommerstævne 2020 også aflyses. Det er rigtig trist, at sommerstævnet aflyses, men det er det eneste rigtige at gøre med hensyn til den nuværende situation med corona virus i Danmark. 

Samtidig kan vi dog meddele at sommerstævnet i Holstebro flyttes til 2021 til forventet tidspunkt den 4. - 6. juni 2021, så sæt allerede nu X i kalenderen. Så er der noget at glæde sig til og næste år bliver det også i forbindelse med Holstebro Festuge, som forventes at finde sted i perioden 5. - 13. juni 2021. 

Alle ønskes en rigtig god påske og en god sommer - pas godt på jer selv og hinanden. 

De bedste påskehilsner fra Styrelsen i Region Midtjylland Bestyrelsen i Holstebro Folkedanserforening Region Midtjylland
Regionsformand Erling Jakobsen - Præstevænget 13, Rødding, 8830 Tjele - Tlf.: 4014 9059 - E-mail: ce.jakobsen13@gmail.com