Støt Folkedans Danmark, hver gang du tanker!

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Folkedans Danmark, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Folkedans Danmark med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får vi en ekstra bonus på 200 kr. 

Pengene samles i en pulje, som lokalforeningerne kan søge til forskellige projekter.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporteneller hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Folkedans Danmark nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til Folkedans Danmark med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil.

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dorthe Topp Larsen på 66185860 eller folkedans@folkedans.dk.