NYHEDER


Skal du med til Høng i august?
D. 17-19 august holder vi efteruddannelseskursus på Høng Landbrugsskole. Det er både for dig som er instruktør, instruktøraspirant og rutineret danser, som vil gå mere i dybden med undervisningsmetoder, danseforståelse og udførsel. Vores instruktører er i år Mette Lukasiewicz og Carsten Jørgensen,...
Kom og dans på Bjerringbro
Traditionen tro vil vi på instruktøruddannelsen på Bjerringbro meget gerne invitere dansere til at komme og danse onsdag d. 4. juli og torsdag d. 5. juli. Begge dage i tidsrummet kl. 13-18. Vi håber at rigtig mange af jer vil hjælpe vores kommende instruktører i et trygt læringsmiljø, ved at danse...
Skal du være frivillig til Nordlek i Falun 2018?
Du har muligheden for at tilmelde dig som frivillig hjælper under Nordlek i Falun i sommeren 2018. Du kan finde mere information og registrere dig som frivillig her.


 
   

REGIONER

ARRANGEMENTER


Bjerringbro 2018

30. juni til 7. juli 2018.

Dansekursus
Instruktøruddannelsen
Masterclass
Instruktøraspirantkursus
FolkCollege (15-25 år)

NORDLEK 2018 

9. - 15. juli i Falun i Sverige.

Tilmeldingen er åben til NORDLEK 2018 på hjemmesiden. Klik her 

Efter tilmeldingen vil du modtage en kvitteringsmail fra stævnet, med angivelse af hvordan der skal betales for stævnet. Dette skal ske via www.transferwise.com. 
I kvitteringsmailer er der et link til en "trin-for-trin" vejledning der beskriver proceduren. Denne vejledning er på engelsk, men den findes også i en dansk oversættelse som kan hentes her. 

Læs mere om stævnet op www.nordlek.dk  og på stævnets hjemmeside www.nordlek2018.se  .

Høng 2018

Fredag d. 17 august til søndag d. 19. august 2018.

Læs mere og tilmeld dig her

Dragtinstruktøruddannelsen 2018

Lørdag d. 8. september til fredag d. 14. september, i Bjerringbro.

Læs mere og tilmeld dig her.