Barnlek 6. - 9. juli 2017 i Klaksvig på Færøerne står for døren.

 Vi har fra Færøerne modtaget en brochure der kan downloades her.

Stævnet starter torsdag d. 6. juli. Færingerne forventer, at alle er ankommet onsdag aften. Da der på Færøerne kun er én lufthavn, vil det være muligt at ankomme og bo på skolelogi allerede fra om søndagen (d. 2. juli) og frem til om tirsdagen efter stævnet (d. 11. juli). Der vil blive arrangeret shuttlebusser fra lufthavnen, som man skal tilmelde sig på tilmeldingsblanketten. Vi kender ikke prisen herpå endnu.

Tilmelding til stævnet åbner 15. januar, og sidste tilmelding er 1. marts.
Der er begrænset antal deltagere, og skulle det ske, der kommer flere tilmeldinger end vi har pladser, bliver det Nationalkomitéen, der sorterer i deltagerlisten, og det vil naturligvis være børn i den rette aldersgruppe og ledere, der vil få førsteret til pladserne. Hvor mange, og om der er plads til turister/rejsende udover den kvote vi har fået tildelt, vides ikke før efter sidste tilmeldingsfrist. Vi opfordrer naturligvis alle, der ønsker at deltage i stævnet, til at tilmelde sig. Der vil kommer mere information om, hvordan tilmeldingen kommer til at foregå lige efter jul.

Prisen for stævnet er 1.650 kr. (Folkedans Danmark og DGI Dans og Musik giver som altid tilskud på 500 kr. til børn under 18 år), Prisen dækker kost og logi under stævnet (fra aftensmaden onsdag aften til og med frokosten søndag), workshops, legestuer, koncert, gratis adgang til svømmehal én gang om dagen, gratis transport rundt i Klaksvik med de lokale busser, en stævnerygsæk og et stævnemærke (flere ting kan blive tilføjet senere). På BARNLEKs hjemmeside  findes der nu priser på udflugter, måltider og overnatning før og efter stævnet.
Der vil være mulighed for at købe luftmadrasser på stævnet, hvis pladsen i kufferten bliver lidt trang: 100 kr. for en enkeltmadras og 150 kr. for en dobbeltmadras.

De udflugter, der tilbydes i forbindelse med stævnet, kan også gennemføres i dagene før og efter stævnet, hvis der kommer tilmeldinger nok. Husk at vejret på Færøerne godt kan være ret vådt og blæsende. Sørg derfor for at have godt tøj og især godt fodtøj til vådt vejr med til udflugterne. Husk på at der ikke er noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning J

Har I spørgsmål, er I mere end velkomne til at skrive enten i Facebook gruppen: Danskere til BARNLEK 2017 - planlægning eller sende en mail til: boernogunge@folkedans.dk og skriv BARNLEK i emnefeltet.
 

Dansk nationalopvisning.

Den danske nationalopvisning vil blive ledet af Mette L. Lukasiewicz og Carsten Jørgensen.
De har lavet et program med 5 danse, som alt i alt kommer til at tage ca. 10 min.
 
168 Bøhmerdans
  87 Tre ting Fyn
519 Gryderup tro
340 Polskdans Vejle

255 Hamborg sekstur

 Hent plan for opvisningen her