NYHEDER


Skal du med til Bjerringbro i uge 27?
Nu er informationerne om alle vores gode kurser klar til dig! Det hele løber af stablen i uge 27, i Bjerringbro, på Nørgaards højskole. Du kan finde alle kursene på Bjerringbro ved at klikke her. Du kan læse mere om hver af kurserne og finde de enkelte tilmeldingsformularer. Der er tilmeldin...
Håndarbejde med tradition - Dragtinstruktøruddannelsen 2018
Håndarbejde med tradition Praktisk og teoretisk uddannelse i danske folkedragter. 8. – 14. September 2018 på Nørgaards Højskole i Bjerringbro. Tilmeldingsfristen er 1. juni. Læs mere om uddannelsen her.
Konkurrencedag 2018
Kom og vær med... Nu kan du læse lidt om årets konkurrencer, her på hjemmesiden - under bjælken Aktiviteter. Du kan gå direkte til siden ved blot at klikke her. Man kan både se hvilke danse, der skal danses og konceptet for årets konkurrence. Gå ind og kig, for vi vil så gerne se jer alle.
Skal du være frivillig til Nordlek i Falun 2018?
Du har muligheden for at tilmelde dig som frivillig hjælper under Nordlek i Falun i sommeren 2018. Du kan finde mere information og registrere dig som frivillig her.


 
   

REGIONER

ARRANGEMENTER


Bjerringbro 2018

30. juni til 7. juli 2018.

Dansekursus
Instruktøruddannelsen
Masterclass
Instruktøraspirantkursus
FolkCollege (15-25 år)

NORDLEK 2018 

9. - 15. juli i Falun i Sverige.

Tilmeldingen er åben til NORDLEK 2018 på hjemmesiden. Klik her 

Efter tilmeldingen vil du modtage en kvitteringsmail fra stævnet, med angivelse af hvordan der skal betales for stævnet. Dette skal ske via www.transferwise.com. 
I kvitteringsmailer er der et link til en "trin-for-trin" vejledning der beskriver proceduren. Denne vejledning er på engelsk, men den findes også i en dansk oversættelse som kan hentes her. 

Læs mere om stævnet op www.nordlek.dk  og på stævnets hjemmeside www.nordlek2018.se  .

Dragtinstruktøruddannelsen 2018

Lørdag d. 8. september til fredag d. 14. september, i Bjerringbro.

Læs mere og tilmeld dig her.