NYHEDER


Årsmødet 2018, i Odense
Så er det tid til årsmødet 2018! Det afholdes lørdag d. 21/4-18, på Dalum Landbrugsskole i Odense S. Årsmødet er meget vigtigt for Folkedans Danmarks fremtid så mød frem og vær med til at forme den. Vi håber at se dig til en god dag. Du kan se invitationen og finde tilmeldingslink her.
Skal du med til Bjerringbro i uge 27?
Nu er informationerne om alle vores gode kurser klar til dig! Det hele løber af stablen i uge 27, i Bjerringbro, på Nørgaards højskole. Du kan finde alle kursene på Bjerringbro ved at klikke her. Du kan læse mere om hver af kurserne og finde de enkelte tilmeldingsformularer. Der er tilmeldin...
Konkurrencedag 2018
Kom og vær med... Nu kan du læse lidt om årets konkurrencer, her på hjemmesiden - under bjælken Aktiviteter. Du kan gå direkte til siden ved blot at klikke her. Man kan både se hvilke danse, der skal danses og konceptet for årets konkurrence. Gå ind og kig, for vi vil så gerne se jer alle.
Skal du være frivillig til Nordlek i Falun 2018?
Du har muligheden for at tilmelde dig som frivillig hjælper under Nordlek i Falun i sommeren 2018. Du kan finde mere information og registrere dig som frivillig her.
Invitation til kursus i Baldanse
Du har nu muligheden for at komme til kursus i baldansene til Nordlek 2018. Kurset strækker sig over lørdag-søndag d. 28-29/4 og foregår i Rättvik i Sverige. Du kan læse meget mere i invitationen herunder.


 
   

REGIONER

ARRANGEMENTER


Årsmøde 2018

Lørdag d. 21 april 2018.

Læs mere og tilmeld dig her

Bjerringbro 2018

30. juni til 7. juli 2018.

Dansekursus
Instruktøruddannelsen
Masterclass
Instruktøraspirantkursus
FolkCollege (15-25 år)

NORDLEK 2018 

9. - 15. juli i Falun i Sverige.

Tilmeldingen er åben til NORDLEK 2018 på hjemmesiden. Klik her 

Efter tilmeldingen vil du modtage en kvitteringsmail fra stævnet, med angivelse af hvordan der skal betales for stævnet. Dette skal ske via www.transferwise.com. 
I kvitteringsmailer er der et link til en "trin-for-trin" vejledning der beskriver proceduren. Denne vejledning er på engelsk, men den findes også i en dansk oversættelse som kan hentes her. 

Læs mere om stævnet op www.nordlek.dk  og på stævnets hjemmeside www.nordlek2018.se  .