NYHEDER


Nyt Trin & Toner
Så er det nyeste Trin & Toner klar til dig. Du kan allerede nu læse den elektroniske udgave af bladet, men du bør modtage det fysiske blad indenfor kort tid. Klik her for at komme til bladet. God læselyst og god sommer.
Tilmelding til bal og middag ved DM 2017
Du kan stadig nå at tilmelde dig til at deltage i spillemandsballet og middagen efter konkurrencerne søndag. Tilmeldingsfristen er nu d. 9/7, så du har rigeligt tid. Hvis du deltager i landsstævnet kan du deltage gratis som både tilskuer ved konkurrencerne og til ballet om aftenen. Hvis du vi...
Opvisningsprogrammet til Barnlek
Så er planen for opvisningen ved Barnlek klar. Du kan altså hjemmefra forberede dig på dansene og på selve programmet. Du kan finde dansene og programmet på siden Barnlek 2017. God fornøjelse og super god tur.
Uddannelse som dragtinstruktør
Så er det muligt at tilmelde sig dragtuddannelsen på Nørgaards Højskole i Bjerringbro, som finder sted i perioden 9. – 15. september. På uddannelsen får du en bred viden, både teoretisk og praktisk, om danske folkedragter. Såfremt du er interesseret, er du meget velkommen til at rette henvendelse ...


 
   

REGIONER

ARRANGEMENTERDM i Folkedans for par.

DM i Folkedans for hold og pardans afholdes 16. juli 2017 i Køge.

Se programmet og læs mere om DM-2017 her. 
Husk at du kommer gratis til DM-2017, hvis du deltager i landsstævnet KØST.
Køb billet til DM her, hvis du ikke deltager i KØST 2017, eller bestil DM-middagen. 


Landsstævne Køge/Stevns 2017

Landsstævnet 2017 bliver i Køge og på Stevns 17. - 22. juli 2017.
Stævnet har fået navnet KØST2017.
Som noget nyt vil der i 2017 blive åbnet op, så personer der ikke er medlem af Folkedans Danmark eller Spillemandskredsen, også kan deltage i landsstævnet. 
Der dog blive et tillæg til stævneprisen for "ikke medlemmer".
Læs mere om KØST2017 her. 

Så er tilmeldingen til KØST2017 åben. Tilmeldingsformular